Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Esthetische tandheelkunde

Wilt u uw gezonde tanden of kiezen laten verfaaien? Dat noemen we esthetische tandheelkunde. Welke technieken het meest geschikt zijn, is afhankelijk van de conditie van elke tand of kies afzonderlijk. Zo kan voor de ene tand een witte vulling een mooie oplossing zijn, terwijl een andere tand beter af is met een facing of een porceleinen kroon. Voorwaarde voor het verfraaien van gebitselementen, zijn gezond tandvlees, onderliggend bot en een goede mondhygiëne. 

Techniek
Voor een zo mooi mogelijk eindresultaat, worden uw prothese, facings en/of kronen en bruggen vervaardigd door vooraanstaande tandtechnici die uitsluitend gebruik maken van eerste klas materialen. 

Witte vullingen
Vaak zijn oude vullingen in tanden en kiezen gemaakt van metaalhoudend materiaal (amalgaam). Omdat deze (donker)grijs van kleur zijn, vallen ze uit de toon bij de rest van uw gebit. In onze praktijk kunt u amalgaamvullingen laten vervangen door witte vullingen van composiet of porselein. 

Facings
Facings zijn dunne schildjes van composiet of porselein die op uw tanden worden geplaatst. Het is een mooie en eenvoudige oplossing om scheve of verkleurde tanden mee te maskeren of afgebroken hoekjes en kleine spleetjes tussen de tanden onzichtbaar te maken. 

Witte tanden
Er zijn weinig cosmetische behandelingen die zo snel zo'n fris resultaat geven als het bleken van uw tanden. Rigutto Tandarts werkt met een geheel eigen professioneel whitening systeem dat uw tanden binnen een paar uur een stuk witter maakt. De behandeling pakt ook verkleuringen van koffie & thee, rode wijn, tabak en antibiotica aan en is bewezen veilig.
Voor meer informatie klik dan op onderstaande links

Voor en na

Voor1a
Na1b
Voor2a
Na2b
Voor3a
Na3b
Voor4a
Na4b
Voor5a
Na5b
Voor6a
Na6b
Voor7a
Na7b