Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Laatste ontwikkelingen

In het laatste decennium hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden binnen de implantologie, vooral op technisch en materiaalkundig gebied. Hierdoor zijn de behandelmogelijkheden enorm toegenomen. De belangrijkste ontwikkeling is de mogelijkheid tot het herstellen van de kaak door middel van een bot herstellende operatie. Met behulp van deze techniek is het in bijna alle gevallen mogelijk implantaten te plaatsen. 

Verder heeft een nieuwe oppervlaktestructuur van implantaten ertoe geleid dat de botcellen niet alleen beter, maar ook sneller aan het implantaat oppervlak vastgroeien. Dit heeft tot een hoger succespercentage van het genezingsproces rondom de implantaten (98.6%) en tot kortere behandelprocedures geleid. 

De implantologen werkzaam binnen de kliniek volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en passen behandelprocedures aan indien sprake is van een nieuwe beproefde methode. Met dit continue proces van innovatieve behandelingen op wetenschappelijke basis streven wij naar de hoogste kwaliteit van zorgverlening.