Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Huisregels

Huisregels:  

  1. Wij werken met een preventieve werkwijze, dwz wij voorkomen liever dan dat wij onnodige behandelingen moeten uitvoeren. Hierdoor zien wij het ook als stelregel  om 2x per jaar op controle te komen. Uitzonderingen zijn prothesepatiënten.  
  2. Bij verhindering dient u 48 uur tevoren af te melden conform richtlijnen KNMT. Dit kan per telefoon, antwoordapparaat of per mail. Indien te laat zullen wij de verloren gegane tijd in rekening brengen.  Conform richtlijnen KNMT
  3. De betalingen gaan via Famed. Dit is een factoringbedrijf die de facturering voor ons doet. De factuur wordt door hen eerst naar de zorgverzekeraar gestuurd en dat wat niet vergoed wordt, factureren ze dan aan uzelf. Voor vragen over betalingen en betalingsregelingen kunt u bij Famed terecht (folders liggen op de balie)  
  4. Het door geven van een adres, verzekering of naamswijziging is uw verantwoording. Indien u dit niet doorgeeft kunnen er problemen ontstaan met ons factureringsbureau wat vervelende situaties kan opleveren  
  5. Roken is niet toegestaan in het gehele gebouw  
  6. Huisdieren zijn niet toegestaan  
  7. Per 1 januari 2016 werken wij met Zorgsom. Dit pakket rekent voor u uit wat uw eigen bijdrage zal zijn van onze begrotingen. De eind verantwoording van de vergoeding ligt bij uzelf en uw ziektekostenverzekeraar.  
  8. Algemene beleefdheidsvormen gelden voor iedereen. Belediging of bedreiging van het personeel zal leiden tot uitschrijven van de praktijk.  

Met vriendelijke groet en een grote glimlach, Team Rigutto Tandarts