Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Opening Rigutto Tandarts 17 juli 2010

Opening Rigutto Tandarts 17 juli 2010

Begin deze maand opende de nieuwe tandartspraktijk zijn deuren. Na een korte periode van aanpassen en oriënteren volgde op zaterdag 17 juli een open dag. Het ging allemaal erg snel, realiseert Renato zich. ,,Dat past ook wel bij mij, ik wil snel klaar staan voor mijn klanten. Lorenne en ik nemen alle tijd om nieuwe patiënten te leren kennen. Een sprekend voorbeeld daarvan is het feit dat ik voor de eerste controle een half uur uittrek om de mensen beter te leren kennen en hun vragen op mijn gemak te kunnen beantwoorden. En hun daardoor op hun gemak te stellen, want er hangt nog altijd een beeld van angst rondom ons beroep. Zo’n trauma van de schooltandarts van weleer, leeft nog steeds. Wij doen er alles aan om onze klanten het gevoel te geven dat het juist goed is dat ze naar hier komen en niet met pijnklachten blijven rondlopen. Werken in een rustgevende ontspannende sfeer stelt ook de patiënt op zijn gemak. Tijdens behandelingen kan indien gewenst muziek op gezet worden, zelf meegebracht kan ook. We zijn 5 dagen in de week open waardoor de wachttijden kort kunnen blijven.”