Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Betalingswijze

De rekening voor behandeling bij Rigutto Tandarts ontvangt u via Infomedics. Dit is een factoring bedrijf dat voor ons de nota's verstuurt en int. In de meeste gevallen zal Infomedics direct met uw zorgverzekeraar samenwerken. Het gedeelte van de rekening dat gedekt wordt door uw verzekering zullen zij onderling afhandelen. 

Alleen voor het resterende bedrag, voor handelingen die buiten uw pakket vallen of wanneer uw limiet bereikt is, ontvangt u een rekening. Deze zogenaamde "restnota" moet u dan zelf betalen aan Infomedics en kunt u ook niet meer bij uw zorgverzekeraar indienen. 

Wij declareren volgens standaard UPT (=Uniforme Particuliere Tarieven). 
Dit zijn wettelijke door de overheid vastgestelde tarieven. 
Voor alle vragen over uw factuur en/of betalingen dient u zich rechtstreeks tot Infomedics te wenden. 

Voor algemene vragen aan Infomedics kunt u bellen met telefoonnummer 088-6555987

Houdt u er rekening mee dat het bij Infomedics  vaak druk is en dat u soms even moet wachten voor zij u te woord kunnen staan. Ook kunt u voor de meest voorkomende vragen terecht via hun website www.infomedics.nl

Wijziging per 1 jan 2013 
Helaas hebben een aantal zorgverzekeraars besloten, de adresgegevens van 
hun cliënten, privé te houden. Hierdoor kunnen wij bij het declareren, niet meer de zogenaamde Vecozo Check toepassen. Bij deze check werd automatisch het correcte adres en postcode overgenomen zoals dat bij de zorgverzekeraar bekend stond. Doordat deze check niet meer werkt, kan het dus voorkomen dat indien wij niet over de juiste adresgegevens beschikken, de nota niet op het juiste adres aankomt. Hierdoor kunnen aanmaningen of zelfs incasso kosten komen op het onjuiste adres. Om dit te voorkomen verzoeken wij u dan ook de juiste adresgegevens te controleren en iedere wijziging tijdig te melden. Eventuele kosten vanwege onjuiste adressen kunnen wij helaas dus niet meer teniet doen en zijn voor uw rekening.