Rigutto Tandarts maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Tarieven

Voor elke behandeling die wij uitvoeren, hanteren wij de landelijk vastgestelde tarieven van het KNMT, de zogenaamde UPT codes.

Voor uw comfort hebben wij deze codes en uitleg hiervan voor u op onze site geplaatst in het digitale tarievenboekje.


Tevens willen wij u mededelen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het beheer van uw tandheelkundige kosten en de vergoeding door uw zorgverzekering. 

Wel hebben wij het programma Zorgsom aangeschaft, waarbij wij een schatting kunnen maken van de eigen kosten naast de kosten die door uw aanvullende verzekering worden vergoed. Het is echter altijd raadzaam bij hogere begrotingen dit te laten toetsen door uw eigen zorgverzekeraar.

Indien u akkoord gaat met de begroting door middel van het inplannen van afspraken, gaan wij er vanuit dat u op de hoogte bent van uw eventuele eigen bijdrage. Ook het door geven van een adres, verzekering of naamswijziging is uw verantwoording. Indien u dit niet doorgeeft kunnen er problemen ontstaan met ons factureringsbureau wat vervelende situaties kan opleveren. 

Graag willen wij u er op attenderen, dat wanneer wij niet binnen 48 uur een afmelding van de afspraak hebben, wij genoodzaakt zijn om deze verloren tijd in rekening te brengen. Dit is ook te lezen onder het kopje huisregels